top of page
Featured Posts

Zápis ze zasedání OV dne 7.9.2015

Přítomni: Vladislav Alt, Ing. Radim Dvořák, Pavla Stříteská, Ing. Petr Brandejs, Kateřina Hajná (Stařinská), Pavel Palacký, Pavlína Mikulenková, Jiří Krutílek, Iva Brandejsová

1.) K vyjádření p. Orsága, které jsme obdrželi od Města, bychom rádi uvedli, že Osadní výbor jedná na pokyn a v zájmu místních obyvatel a ohrazuje se proti napadání ze strany p. Orsága. Prosíme Město o nestranné zjištění důvodů zhoršující se situace na dané komunikaci a navržení a zajištění nápravy.

2.) Dále bychom byli rádi informováni o výsledku řízení nepovolené stavby p. Orsága, ke které jsme rovněž dávali své stanovisko a nemáme informaci, jak byla celá záležitost vyřízena.

3.) Upozorňujeme, že zhruba třetina ampliónů městského rozhlasu v obci nefunguje. Jde o všechny starší typy; z bílých - nově instalovaných - jsou to např. ty na malé straně pod mostem mezi školkou a pumpou. Prosím o celkovou revizi a opravu.

4.) Žádáme o opravu vodorovného dopravního značení v zatáčce u benzinové pumpy. Čáry odbočovacího pruhu již z povrchu cesty zmizely (tedy pokud tam kdy byly), dopravní situace je v daném místě nepřehledná a nebezpečná.

5.) Žádáme o vyjádření k propadlému parkovišti u hřbitova (viz. bod 3 zápisu OV z 13.7.2015)

6.) Podél cyklostezky a u výjezdů na tzv. uličku na Malé straně je potřeba odstranit větve porostů bránící bezpečnému provozu, příp. oslovit majitele pozemků, aby toto učinili na svých zahradách.

Děkujeme Městu za vyřešení a zahájení jednání o některých bodech z minulých

jednání.

Termín příští schůze je v pondělí 5. 10. 2015 v 19 hodin.

Zapsala: Iva Brandejsová

Za OV odsouhlasil: p. Vladislav Alt

bottom of page