top of page
Featured Posts

Zápis ze zasedání OV dne 5.10.2015

Přítomni: pp. Vladislav Alt, Ing. Radim Dvořák, Pavel Palacký, Jiří Krutílek, Pavla Mikulenková, Iva Brandejsová, Ing. Petr Brandejs

  1. OV vyjádřil spokojenost s energickým a konstruktivním přístupem města k řešení poškozené cesty k lyžařskému vleku. Stejně tak ocenil dohodu pana Orsága s městem

  2. Rádi bychom upozornili, že přes opakované urgence je ignorováno, že i silnice pokračující za točnou patří městu a to na ní má odklízet sníh a v okolí sekat trávu. (Uvedeno již v zápisu ze 3.8.2015.)

  3. Děkujeme za reakci k nefungujícím ampliónům místního rozhlasu. Poruchy budeme hlásit.

  4. Připomínky paní Hudákové předáváme v plném znění:

  5. Je možné chodník mezi cyklostezkou a zastávkou autobusu upravit asfaltovým zpevněným povrchem? Řidiči autobusu jsou rozhořčení, že jim znečišťujeme autobus kamínky, ať si to prý necháme opravit - dodělat.

  6. Hlášení rozhlasu nám připadá špatně srozumitelné, zbytečně hlasité, gong na konci hlášení je naprosto nepříjemný, hlučný a zbytečný.

  7. Postrádáme reakci paní Zagorské (po návratu z dovolené) na náš zápis ze dne 13.7. ohledně osvětlení mezi domy č.p.81, č.p.17, č.p.139 a 124.

  8. Navrhujeme městu zvážit pokácení planých jabloní nad chodníkem mezi Hyklovými vilami a Bludovicemi. Planá jablka zbytečně pokrývají celý chodník. Umístění jabloní může upřesnit p. Alt.

Termín příští schůze je v pondělí 2. 11. 2015 v 19 hodin.

Zapsal: Petr Brandejs

Za OV odsouhlasil: pp. Vladislav Alt

bottom of page