top of page
Featured Posts

Zápis ze zasedání OV dne 1.2.2016

Přítomni: pp. Vladislav Alt, Ing. Radim Dvořák, Pavla Stříteská, Ing. Petr Brandejs, Jiří Krutílek, Pavla Mikulenková, Iva Brandejsová, Pavel Palacký

  1. Osadní výbor na základě připomínek občanů žádá Technické služby, aby posyp v Bludovicích prováděly drtí namísto soli. Podobně je tomu podle našich informací ve Straníku, Žilině i Hostašovicích. Dále apelujeme na včasné odhrnování sněhu na místních komunikacích a zejména na chodnících, což se v lednu nedařilo. Sníh na chodnících ležel i několik dnů.

  2. Občané i OV navrhují změnu úvodní znělky městského rozhlasu. Stávající je nejčastěji označovaná za nepříjemnou.

  3. OV připomíná zřízení plakátovací plochy v Bludovicích.

  4. Co se týče technických problémů v kapli, navrhujeme celkovou odbornou prohlídku odborem školství (správce kaple) a naplánování údržby této nemovitosti.

  5. Vzhledem ke slibu města o iniciování jednání s krajem ohledně nestabilního svahu pod Hyklovou vilou bychom byli rádi informováni o stavu věci. Totéž platí o situaci s přechodem u školky.

  6. Navrhujeme dokončení odstraňování starého zábradlí pod Hyklovou vilou.

  7. Domníváme se, že klimatické podmínky už jsou poměrně příznivé a umožňují obhlídku katastrofálního stavu cesty u p. Palackého (cesta za točnou u vleku) a naplánování nápravy.

  8. Občané upozorňují na nebezpečné kusy betonu vedle cyklostezky poblíž restaurace BOSS. OV žádá město o jejich odstranění i s ohledem na provádění sečení trávy podél cyklostezky.

Zapsal: Petr Brandejs

Za OV odsouhlasil: pp. Vladislav Alt

Termín příští schůze OV je v pondělí 7. 3. 2016 v 19 hodin.

bottom of page