top of page
Featured Posts

Zápis ze schůze Osadního výboru Bludovice ze dne 6. 2. 2017

Přítomni: pp. Vladislav Alt, Kateřina Hajná, Radim Dvořák, Petr Brandejs, Iva Brandejsová, Pavla Stříteská, Pavla Mikulenková.

Úvodem uvádíme problém, který je, jak doufáme, v řešení: plakátovací plocha. OV obdržel informaci od OMRI o tom, že s plakátovací plochou umístěnou u Fojtství nesouhlasí policie ČR kvůli svislému dopravnímu značení. OV nechápe, v čem by mohl být problém, ale doufá,

že po několika letech jednání se Bludovice plakátovací plochy dočkají.

A z předminulého zápisu:

1. Zviditelnění nájezdů na mosty přes Zrzávku.

2. OV obdržel od p. Ing. Mrklovské informaci o opětovném zadání výkresové dokumentace pro stabilizaci svahu pod Hyklovými vilami. Děkujeme. Důvod, proč tak krajský úřad učinil, je pro členy OV záhadou, ale jsme rádi, že se něco děje.

2. OV děkuje za informaci od Obecního živnostenského úřadu, jak řešit problémy s podomním prodejem. Odpověď vyvěšujeme na místní nástěnku a umísťujeme na bludovický web.

3. OV probíral situaci s odklízením sněhu. Občané si stěžují, že nejsou odklizené všechny veřejné komunikace (např. ulička u pí Seidlové za lyžařským vlekem). Prosíme odhrnující pracovníky, aby nenechávali hromady sněhu před vjezdy do domů.

Zapsal: Petr Brandejs

Za OV odsouhlasil: pp. Vladislav Alt

Termín příští schůze OV je v pondělí 6. 3. 2017 v 19 hodin.

bottom of page