top of page
Featured Posts

Zápis ze schůze Osadního výboru Bludovice ze dne 6. 3. 2017

Přítomni: pp. Vladislav Alt, Kateřina Hajná, Radim Dvořák, Iva Brandejsová,

pan místostarosta Mgr. Ondřej Syrovátka

1. OV obdržel od pana místostarosty informaci, že na umístění plakátovací plochy byla vypracována rozhledová studie a navrhované řešení je nyní pro všechny dotčené orgány přijatelné. Věříme, že realizace bude provedena již v tomto roce. Děkujeme.

2. Dle sdělení pana místostarosty je řešení nestabilního svahu s chodníkem pod Hyklovými vilami nyní konečně možné, protože ŘSD povolila svedení děšťové vody do svého propustku.

3. K situaci v bodě 2 žádáme dále o pročištění keřů, které do chodníků zasahují a brání bezpečnému pohybu chodců.

4. Rádi bychom požádali o průběžné čištění stejného chodníku a vedlejšího příkopu od bláta stékajícího z přilehlých polí, a to v oblasti od zatáčky u zahrádek na Panských lukách do Bludovic.

5. Žádáme o prostříhání přerůstající vegetace a stromů u budovy Fojtství, na dětském hřišti, u všech mostů a u cesty na záhumení.

6. Žádáme o odstranění zbytků betonových patek sloupů, které zbyly po odstranění železniční dráhy v místě u cyklostezky vedle propustku naproti domu č.p.47. Od zbudování cyklostezky k jejich úklidu stále nedošlo.

7. Po zkušenosti letošní zimy vznášíme stížnost na problematickou zimní údržbucest a chodníků. Město by mělo žádat po vedení Technických služeb, aby zajistilo efektivní způsob plánování a provádění odklízení sněhu a zabezpečování komunikací při ledovkách.

8. Pan místostarosta poskytl OV a základě našeho požadavku mapu městských pozemků v Bludovicích. Děkujeme

Zapsala: Iva Brandejsová

Za OV odsouhlasil: pp. Vladislav Alt

Termín příští schůze OV je v pondělí 3. 4. 2017 v 19 hodin.

bottom of page